December is de maand van de rituelen. Pakjesavond, kerstboom, vuurwerk, Top 2000 en vanaf dit jaar ook de voorspellingen bij Ik zei 't toch! Voordat je mee kan spelen , maak je een Account aan. Dat kan via Facebook, of een eigen Ik zei 't toch-account.

Je kunt tot het slot van 2017 jouw voorspellingen geven en desgewenst wijzigen. Dit doe je door jouw keuze te selecteren en op Vote te drukken! Vergeet dit laatste niet!

Als je een juiste voorspelling hebt gedaan, krijg je punten. Die kunnen verschillen per vraag, afhankelijk van het aantal mogelijkheden en de verdeling van de stemmen. Als je één van de weinigen bent die iets goed heeft, levert dat meer punten op. De beheerder bepaalt hoeveel punten een vraag waard is.

Je kunt in de ranking zie hoe je scoort ten opzichte van andere deelnemers.

Bij het opstellen van vragen en antwoorden proberen we te voorkomen dat er meerdere antwoorden mogelijk zijn. Als er toch twijfel is, dan kiest de beheerder van Ik zei 't toch! Het kan ook mogelijk zijn dat meerdere antwoorden goed zijn. Over de beslissing van de beheerder is geen discussie mogelijk.

Regelmatig communiceren we over uitgekomen voorspellingen. Aan het einde van het jaar op 15 december 2018 maken we de eindstand bekend.